NK -15, 7 april 2018 Leek

 In Geen categorie

Vandaag op het NK-15 werden er geen cadeautjes gegeven. Pittige lotingen en dito tegenstanders. Het is duidelijk dat alle deelnemers niet voor niks op een NK staan. Er waren weer mooie partijen en de spanning was af en toe niet te doen. Coaches Martin en Jimmy hebben een stuk van hun leven gegeven vandaag om het beste uit onze jongens en meiden te trekken. GOUD was er voor Matthijs, Glenn, en Kaylie, BRONS voor Ayoub. Prachtige prestaties!
Bjorn kwam heel dicht bij het podium en verloor helaas zijn partij om brons tegen een beer van een kerel. Bijzonder was dat Noor als debutant in de -15 ook de wedstrijd om brons mocht uitvechten. Helaas trok ze net aan het kortste eind. Maar iedereen heeft geknokt en gevochten tot het bloed op hun pakken stond, de tranen in hun ogen en het zweet op hun voorhoofd. Wat een dag!
Kaylie, Noor, Glenn, Meike, Zef, Stan, Thomas, Matthijs, Duco, Jurre, Bjorn en Ayoub jullie waren top.

Goud: Matthijs van der Neut
Kaylie Nuijten
Glenn Warners

Brons: Ayoub El Gourari

Recent Posts

Leave a Comment

Neem direct contact op!

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search